جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 358477
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1402 - 11:03

    هشدار دبیر شورای عالی نظارت به سلاح ورزی/حق دخل و تصرف در اموال اتاق بازرگانی را ندارید

    دبیر شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی ایران به حسین سلاح ورزی هشدار داده که از زمان ابلاغ مصوبه شورای عالی نظارت، حق هیچگونه دخل و تصرف در اموال اتاق ایران را ندارد.

     هشدار دبیر شورای عالی نظارت به سلاح ورزی/حق دخل و تصرف در اموال اتاق بازرگانی را ندارید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    بعد از جلسه یکم ابان ماه شواری عالی نظارت بر اتاق بازرگانی ایران در خصوص ابطال ارای حسین سلاح ورزی رئیس غیر قانونی اتاق بازرگانی ایران، در تاریخ 13 آبان ماه موضوع برگزاری مجدد انتخابات رئیس و همچنین تداوم فعالیت و ماموریت انجمن نظارت بر انتخابات به هییت رئیسه اتاق بازرگانی ایران ابلاغ شد. در همین رابطه اطلاعیه برگزاری مجدد انتخابات در تاریخ یکم بهمن ماه سال جاری به صورت عمومی منتشر شده است.

    اخیرا وزارت صمت هم در بیانه ای اعلام کرده است، حسین سلاح‌ورزی در حواشی رخ داده در دوره پسا انتخابات رویکردی هنجارگریز در پیش گرفته و با ارائه اطلاعات نادرست به رسانه‌ها و استفاده غیرقانونی از منابع و امکانات اتاق بازرگانی، درپی توجیه و استمرار حضور غیرقانونی خویش در هیئت رئیسه اتاق بازرگانی است.

    در همین راستا سیدعلی لطفی زاده دبیر جدید شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی ایران طی مکاتبه ای ضمن اشاره به ماده 19 قانون اتاق بازرگانی بر تمکین از مصوبات شورای عالی نظارت بر همکاری هییت رئیسه در راستای برگزاری  انتخابات جدید تاکید کرده است.

    وی تصریح کرده که از زمان ابلاغ مصوبه شورای عالی نظارت به دبیر خانه اتاق بازرگانی ایران یعنی 13 آبان 1402 هرگونه دخل و تصرف در اموال اتاق بازرگانی از سوی شخص فاقد صلاحیت مسئولیت موجب ضمان خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما